Nieuw: opfriscursus voor JOIN-beheerders

Bij Decos vinden we het belangrijk dat we niet alleen software leveren. We willen een structurele bijdrage leveren aan efficiënt, digitaal werken bij overheidsorganisaties, in de zorg en bij scholen. De applicatiebeheerders die er bij onze klanten elke dag voor zorgen dat JOIN in topvorm is, zijn daarbij een belangrijke schakel. Daarom breiden we ons trainingsaanbod uit met een jaarlijkse Opfriscursus.

De Opfriscursus is een training die we volledig toespitsen op de actualiteit, zodat applicatiebeheerders elk jaar worden bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in JOIN en over relevante wet- en regelgeving. Met praktische tips en tricks, houden we applicatiebeheerders scherp en zorgen we dat ze interne processen steeds slimmer en veiliger kunnen inrichten.

Tijdens de training gaan we niet alleen theoretisch in op recente ontwikkelingen. We bieden ook een aantal praktijkgerichte oefeningen. De training biedt verder de gelegenheid om kennis uit te wisselen met andere JOIN-beheerders. Zo duik je op een prettige manier in de materie en kom je niet voor verrassingen te staan!

Eerste ronde: 22 september

De eerste Opfriscursus staat gepland op donderdag 22 september. Tijdens deze training gaan we in op Zaaktypen.nl, gebruikersbeheer, veldinrichtingen en overzichten. Ook besteden we aandacht aan twee belangrijke actuele thema’s: de Wet open overheid (Woo) en de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer (Mebv). Natuurlijk vertellen we ook iets over de ontwikkeling van het volledig vernieuwde JOIN en verzorgen we een lekkere lunch. Op deze pagina vind je het gehele programma.

Uitgebreid trainingsaanbod

Deze Opfriscursus is de nieuwste toevoeging aan ons trainingsaanbod. In totaal bieden we 14 trainingen aan over JOIN Zaaksysteem, JOIN Klantcontact en Fixi. Van basiscursus Applicatiebeheer tot training Beheer van Integraties. Sinds 2020 bieden we ook groepstrainingen over specifieke onderdelen van JOIN. Op deze pagina vind je het volledige trainingsaanbod.

Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Schrijf je dan in voor de nieuwe Opfriscursus!
Aanmelden