Heb je onze roadmap Q2 al gezien?

Onze product owners zitten nooit stil - en dat is maar goed ook. Want samen met hun teams werken ze keihard om je nieuwe features en prettige verbeteringen te leveren. In het tweede kwartaal van 2019 staan al onze productontwikkelingen in het teken van cloud, performance en gebruikerservaring. Alles om jou te helpen om van een dienstverlenende gemeente naar een betrokken gemeenschap te bewegen. 

 

Roadmap Q2 total

 

Cloud

Al onze productontwikkelingen zijn cloud-ready, want wij geloven dat cloud de toekomst heeft. Werken in de cloud betekent immers flexibiliteit: bijvoorbeeld zodat JOIN-gebruikers overal hun bestanden kunnen openen waar en wanneer zij maar willen. Bovendien biedt de cloud ook andere voordelen, zoals een uniforme configuratie zodat iedereen altijd op de laatste versie werkt. Implementaties gaan sneller en nadien is minder ondersteuning nodig. Dit levert niet alleen een prettige ervaring op voor de eindgebruiker, maar vergt ook minder ondersteuning vanuit de eigen organisatie. 

 

Geweldige gebruikerservaring

Gebruikerservaring

 

Een aantal van onze producten zijn we volledig aan het vernieuwen, door ze te voorzien van een eigentijdse nieuwe User Interface. Zo wordt het design van de gehele JOIN applicatie flink aangepast, om ervoor te zorgen dat het voor jou gewoon een stuk prettiger werken wordt. Wat betekent dit concreet? Denk aan minder volle schermen, heldere buttons, begrijpelijke iconen. Alles gebaseerd op het gebruiksvriendelijke design van JOIN Mobile, de app-versie van JOIN die we in nauwe samenwerking met een aantal klanten hebben ontwikkeld. Je zult het straks zelf ervaren: less is really more! Ook de Interface van onze Regelhulpen wordt danig overhoop gegooid. 

 

Overige verbeteringen binnen JOIN om de gebruikerservaring te optimaliseren zijn: 

  • De chatfunctionaliteit van Klantcontact
  • De integratie met digitaal ondertekenen
  • De nieuwe module Digitaal Vergaderen

 

Optimale performance

Performance

 

Uiteraard kan een geweldige gebruikerservaring niet bestaan zonder een optimale performance. Dat zit hem vaak in zaken die niet direct zichtbaar zijn voor onze klanten, bijvoorbeeld het toekomstbestendig maken van onze producten voor de 'Common Ground'. Maar denk ook aan de koppeling tussen JOIN en Fixi, een verdergaande integratie tussen JOIN Zaak & Document en JOIN Klantcontact en het uitbreiden van de mogelijkheden van JOIN Search. 

 

Naast bovengenoemde verbeteringen werkt het JOIN team dit kwartaal ook aan

  • De optimalisatie van Bestuurlijke Besluitvorming 2.0
  • Een integratie met Office 365

Meer weten? Download de Roadmap presentatie:

Download de Roadmap Q2 presentatie