Je bent JOIN klant en overweegt de Cloud? Check dit 3 stappen Cloud plan!

‘JOIN’ ons en jouw JOIN-omgeving draait ook volledig in de cloud. Onze cloud laat de JOIN-applicaties uitstekend functioneren, omdat je altijd beschikking hebt tot de laatste versie. Inmiddels werken meer dan 100 klanten dagelijks in onze JOIN-cloudomgeving. Eindgebruikers hebben altijd en overal toegang tot de informatie. De JOIN Cloud levert niet alleen een prettige ervaring op voor jullie eindgebruikers, maar zorgt ook voor minder beheer van de eigen organisatie.

Stap 1: Interesse in de JOIN Cloud? Doe de cloud checklist!

Met behulp van onze cloud checklist inventariseren onze consultants samen met jou je omgeving op het gebied van onder andere koppelingen, VPN verbinding en ADFS/LDAP configuratie.

 

Stap 2: Je ontvangt een uitgewerkt voorstel voor de JOIN Cloud migratie

Dankzij de checklist kunnen we een op-maat voorstel aanleveren die rekening houdt met jouw bestaande configuratie en leveren wij een plan van aanpak voor je organisatie.

 

Stap 3: Jouw JOIN Cloud wordt opgeleverd

Hierbij wordt jouw JOIN cloudomgeving technisch opgeleverd met de bijbehorende koppelingen. Jouw bestaande data is geconverteerd en scanners zijn opnieuw geconfigureerd.

 

'in juli introduceren wij JOIN Samenwerken, lees hier hoe
je hiermee
efficiënter kan samenwerken met externe partijen.'

 

Wat zijn voordelen van de JOIN Cloud?

Beschikbaarheid en snelheid is het meest gehoorde antwoord van onze bestaande klanten. Decos zorgt ervoor dat jouw JOIN-cloudomgeving voor meer dan 99% beschikbaar is. Bovendien hebben wij onze cloudomgeving technisch dusdanig ingericht dat je de meest snelle omgeving beschikbaar krijgt. Een bijkomend voordeel is dat Decos volledig verantwoordelijk is voor de cloud infrastructuur. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op eventuele incidenten.

 

Welke uitdagingen zien wij bij onze klanten die software lokaal hebben geïnstalleerd? 

Het beheren van lokaal geïnstalleerde software brengt vaak hoge kosten en beheerlasten voor een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan serverruimte, stroomverbruik, koeling, hardware, onderhoud, up-to-date houden van kennis, beschikbaarheid van IT-ers, etc. Het beheren en up-to-date houden van software en systemen vereist specialistische kennis en beschikbaarheid. Los van de lagere kosten voor een organisatie zien wij dat steeds meer klanten zich concentreren op hun dienstverlening in plaats van het beheren van systemen.  

 

‘’Een groot voordeel om uw JOIN applicatie naar de cloud te verplaatsen is dan ook het ontzorgen van uw eigen organisatie. Laat uw organisatie zich bezig houden met de dienstverlening naar uw klanten en laat Decos voor u een goede applicatie in een veilige en up to date omgeving zorgen.’’ – Thijs Kromhout, Security officer 

 

Oké, naar de JOIN Cloud! Wat moet ik doen?  

Je kunt natuurlijk direct schakelen met jouw accountmanager zodat we direct met het stappenplan van slag kunnen gaan. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met een referentie van Decos om te vernemen hoe zo’n dergelijk traject verloopt.

Wij plannen graag een (remote!) afspraak met je in, zodat we je op weg kunnen helpen met de eerste stappen. Dit kan op deze pagina.