Webinar terugkijken: JOIN the Journey - Let's get aboard!

JOIN the Journey is de reis die we ondernemen naar een volledig nieuwe versie van JOIN. Onze huidige suite wordt helemaal opnieuw opgebouwd. Het resultaat wordt gebruiksvriendelijker, moderner en veiliger. In dit webinar hebben we op een rijtje gezet wat je kan verwachten. Ook gaven onze UX-designer alvast een sneak preview van hun ontwerpen!

 


De 5 basisprincipes van JOIN the Journey

De nieuwe versie van JOIN kent een volledig nieuwe opzet. Het is niet langer een suite van verschillende applicaties, maar één platform bomvol functionaliteiten. Bij de ontwikkeling hiervan stellen we vijf basisprincipes centraal:

Betrouwbaarheid: Uiteraard moet het nieuwe platform betrouwbaar zijn. Zowel qua (gegevens)beveiliging als wat betreft stabiliteit en performance. Daarom kent het nieuwe platform een uitgebreid autorisatiesysteem. Gebruikers kunnen alleen bij de voor hun relevante informatie. De beveiliging van de data en het systeem nemen we uiteraard heel serieus. Daarom volgen we de principes van Security by Design. Zo gebruiken we alleen proven technology en doen we uitgebreide security testing. Meer weten over de betrouwbaarheid van het nieuwe systeem? Kijk het webinar vanaf 19.20.

Modern: We ontwikkelen de software volgens de meest moderne principes. Voor de kenners: op basis van een microservice architectuur. Ons nieuwe Decos cloud-platform zal de backbone van het nieuwe JOIN vormen. Die werkt met de modernste Azure Kubernetes-technologie. Meer weten over de moderne architectuur? Kijk het webinar vanaf 26.00.

Slim: Het systeem zal met de gebruiker meedenken om zo het werk makkelijker te maken. Dat zie je in de interface: de gebruiker ziet alleen de informatie die relevant is voor het uitvoeren van zijn taak. Ook kan data automatisch geclassificeerd worden en werken we met rule based validations: het systeem kan controleren of ingevulde gegevens juist zijn. Meer weten over de slimmigheids in het nieuwe systeem? Kijk het webinar vanaf 27.55.

Open: We sluiten aan op de markt en gebruiken daarom open standaarden, zodat systemen met elkaar kunnen communiceren zonder vertaalproblemen. API’s maken een koppeling met externe systemen mogelijk. Dit past mooi in het concept van Common Ground. Meer weten? Kijk het webinar vanaf 30.15.

Gebruiksvriendelijk: Ons UX team is druk bezig de bediening van het platform zo gebruiksvriendelijk en intuïtief mogelijk te maken. Door te werken met vaste patronen, werkt elke functionaliteit op een soortgelijke manier. Benieuwd hoe onze UX-collega's werken? Kijk dan het webinar vanaf 35.50.

Animatie: JOIN the Journey in 1 minuut

 

Op de hoogte blijven? Meld je aan als reisgenoot!

Een volledig nieuw systeem ontwikkelen is een interessant en complex proces. Daarom zien wij dit al een reis. Een reis waarin we u graag meenemen en betrekken. Dit webinar vormt het startpunt van een reeks sessies waarvan we je graag op de hoogte houden. Schrijf je daarom in als reisgenoot en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!