Veel verrassingen op de Dag van Innovatie!

Innovatie staat centraal binnen Decos, iets wat we jaarlijks vieren op de Dag van Innovatie. We vieren deze dag met elkaar dat we 8 jaar geleden in ons futuristische bedrijfspand zijn getrokken. In de ochtend was het nog even hard werken, maar vanaf half 2 startte de middag met een magisch moment bij onze meteoriet. Het was een dag vol verrassingen met een fantastische barbecue als afsluiter!

Met veel positieve energie die we meekregen na het aanraken van de 4,5 miljard jaar oude meteoriet konden we beginnen aan het middagprogramma: een cursus dronevliegen en het maken van de langste kettingreactie. We werden opgedeeld in twee teams. Team A2 en B2 konden beginnen met het bouwen van de kettingreactie en team A1 en B1 kregen een cursus drone vliegen. Na 75 minuten ruilden de teams om en konden team A1 en B1 de kettingreactie nog verder bouwen. Tijdens het maken van de langste kettingreactie kwamen de competitieve gevoelens van de medewerkers naar boven. Allebei de teams hadden maar 1 gedachte: ‘We moeten winnen.’

Het drone vliegen was een groot succes onder de collega’s van Decos. Overal om je heen zag je drones vliegen die soms iets verder gingen dan gepland vanwege de harde wind die waaide.

Als afsluiting hadden we een gezellige barbecue waarbij ook de gezinnen van de medewerkers van Decos voor waren uitgenodigd. Het was heel leuk om te zien dat de Indiase collega’s met trots hun familie lieten komen.

Hieronder komen nog de leukste foto’s van de Dag van Innovatie.

 

IMG_9819    IMG_9833

IMG_9900    IMG_9951

IMG_9989    IMG_9871