Nieuw: online groepstrainingen voor JOIN

Toen we half maart te maken kregen met Corona, moest er op veel plekken worden omgedacht. Ook bij onze trainingen: we lieten het trainingslokaal achter ons en gingen alles online doen. Dat beviel zo goed, dat we nu een aantal 'online only' trainingen introduceren.

Dit zijn trainingen van een halve dag, waarbij we ingaan op één specifiek onderdeel van JOIN. We laten zien hoe je hier het maximale uit kan halen. We bieden deze trainingen in groepsvorm aan. Per training kan je met maximaal 8 collega's deelnemen.

De nieuwe trainingen richten zich op drie specifieke onderwerpen:

  • Digitaal archiveren en vernietigen
    In deze training voor applicatiebeheerders en DIV-medewerkers, leer je alles over record management en het gebruik van verwijderingslijsten in JOIN.

  • Bestuurlijke Besluitvorming in JOIN
    In deze training, bestemd voor applicatiebeheerders, neemt een van onze specialisten je mee in de mogelijkheden van Bestuurlijke Besluitvorming in JOIN.

  • Het configureren van E-formulieren
    Een van onze specialisten leert je in een halve dag hoe je met behulp van Zaaktypen.nl een E-formulier configureert.

Daarnaast bieden we een JOIN Flitstraining, voor zowel JOIN Zaaksysteem als JOIN Klantcontact. In deze training krijg je in 2 uur tijd tips en tricks voor de configuratie van JOIN. Deze training is bij uitstek geschikt voor applicatiebeheerders die voor het eerst met JOIN aan de slag gaan. Ben je op zoek naar een trainingsmogelijkheid voor nieuwe JOIN gebruikers? Kijk dan ook naar onze interactieve eLearning-module.

Ben je benieuwd naar ons volledige trainingsaanbod? Kijk dan op onze Academy-pagina.