BUCH viert live-gang met met Koffie TukTuk

Ruim 101.000 inwoners, 7 domeinen, ruim 800 gemotiveerde medewerkers en 1 werkorganisatie: de BUCH. Gemeente Castricum, Heiloo, Bergen en Uitgeest werken samen in JOIN Klantcontact. Waar voorheen met 6 verschillende applicaties werd gewerkt, is JOIN Klantcontact nu de de spin in het web als 1 applicatie voor alle klantcontactmedewerkers. 

 

De Koffie TukTuk

Deze live gang moet naar onze mening gevierd worden! Maar hoe vier je een normale werkdag waarbij de eerste klantcontact medewerkers om 08:00 klaar willen zitten. Koffie! Wij hebben onze barista Jeroen van de Koffie TukTuk gevraagd af te reizen naar gemeente Castricum waar iedereen samen komt. De TukTuk wordt voor half 8 binnen gereden en klaargezet. We trekken de barista een blauwe Decos hoodie aan, zetten de Let's JOIN mokken klaar en rollen onze blauwe spot uit. De eerste klantcontactmedewerkers die binnen druppelen zien er nog wat rozig uit. Al snel moeten ze een paar keer knipperen door de felle lichtjes rondom de TukTuk.

BUCH LIVE

''Wat mag het zijn, een lekkere latte macchiato, een cappuccino, chocolademelk.. zeg het maar!''
Jeroen van de Koffie TukTuk

 

BUCH in de rij

De TukTuk past niet in de gang naar het klantcontactcentrum, dus staat hij bij de 'artiesteningang' van gemeente Castricum. Hier komen ook de andere teams langs. In twee uur tijd hebben Jeroen en zijn TukTuk bijna 200 kopjes koffie geproduceerd. De aankomsthal verandert in een gezellige koffie lounge, Om 09:00 wordt er ook nog cake van Chell's Bakery bezorgt voor de harde werkers van het klantcontactcentrum. Medewerkers komen en gaan voor een refill en de TukTuk blijft maar malen. 

 

BUCH JOIN Klantcontact--1

 

Decos wenst Werkorganisatie de BUCH veel succes met het samenwerken in JOIN Klantcontact. Jullie weten ons te vinden en we helpen jullie graag verder met al jullie digitale ambities!