Fixi op het Smart City Expo World Congress

Fixi heeft de ambitie om de internationale markt te betreden. Om meer te weten te komen over deze markt, waren we aanwezig op het Smart City Expo World Congress. Hier stonden we op het Holland Paviljoen, samen met twee andere bedrijven en vijf verschillende, grote gemeenten van Nederland.

Op 17 november stapte het Fixi-team op het vliegtuig richting Barcelona. De trip kon meteen beginnen met een netwerkborrel. Op deze borrel waren bedrijven en gemeenten vanuit heel Nederland. Met een prachtig uitzicht over de haven van Barcelona was dit een gezellige en leerzame start van het evenement. 

 

Bas cirkel"Wij kijken ernaar uit om nog heel veel ander partners en andere gemeenten in Europa te mogen ontmoeten."
Bas Taalman, commercieel directeur Decos

 

Elke dag een video

Op de eerste dag hebben we een sfeerimpressie van de beurs gemaakt, met daarin organisator Ilse Leeninga en Bas Taalman aan het woord. Zij leggen kort uit waarom wij aanwezig zijn op de beurs.

 

 

In video 2 vertelt CEO Paul Veger de top 3 trends die hij is tegengekomen op de Smart City Expo World Congress. Zal het aantal robots gestegen zijn? Of bestaat smart city vooral uit slimme camera's? 

 

 

In video 3 hebben we onze overgebleven goodies geruild met mede exposanten. We hebben een rondje gelopen over de beurs en hebben ons kunnen verdiepen in de wereld van de smart city.