JOIN expert word je met eLearning

Tijdens de COVID-19 pandemie is maar weer gebleken hoe belangrijk digitalisatie is. Bijna iedereen werkt weer vanuit huis. Maar wat gebeurt er als een medewerker een vraag heeft over JOIN? Hoe wordt een nieuwe medewerker ingewerkt met JOIN nu iedereen thuis zit? En, hoe wordt actuele kennis momenteel geïntegreerd? Gelukkig, is er ook een digitalisatie geweest voor het online leren en opleiding in JOIN, middels JOIN eLearning.

Software dient te werken voor de gebruiker, en niet andersom. Toch, kan een eerste keer werken met een uitgebreid pakket als JOIN Zaaksysteem overweldigend zijn. Nieuwe gebruikers dienen bij de hand genomen te worden, mits de software volledig benut wil worden.

Tot voor kort waren hiervoor twee opties: een groepstraining volgen, of samen met de applicatiebeheerder door het softwaresysteem heen klikken. In dit artikel de harde feiten en cijfers van eLearning. Wat is mijn return on information?

Het geheim achter een succesvolle software implementatie? Snelheid en gebruikersadoptie van de software. Traditionele trainingen zijn niet schaalbaar, duren lang, kosten veel, en de gebruikersacceptatie is veelal niet op het gewenste niveau. eLearning neemt de gebruiker in real-time mee door de software. De gebruiker heeft dus de mogelijkheid om zelf aan de knoppen te zitten.

Enkele cijfers die via eLearning te behalen zijn:

e-Learning infographic v1

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van JOIN eLearning voor jouw organisatie?

Meer over eLearning   Boek een demo