Even voorstellen: onze nieuwe Digital Professionals Ismay en Fréderique

De Digital Professionals zijn onze jonge consultants die je op verschillende, praktische manieren kunnen ondersteunen bij de digitalisatie van jouw organisatie. Van gebruikersondersteuning tot dagelijks beheer en van procesoptimalisatie tot ondersteunen bij verandertrajecten. Deze maand is het team uitgebreid met Ismay en Fréderique. We stellen ze graag aan je voor!

 

Ismay-cirkelIsmay Verbeek

Ismay besloot om na het gymnasium een creatieve kant op te gaan: ze koos voor de studie Games en Interactie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan met digitale media en digitale platformen. Na haar studie verhuisde Ismay voor drie jaar naar Nieuw-Zeeland, om aan de slag te gaan als grafisch vormgever en webdesigner.

“Toen ik terugging naar Nederland, zocht ik vooral een technische uitdaging. Ik heb heel erg een passie voor technologie en duurzaamheid en dat bracht me bij Decos.”


In haar studie en tijdens haar eerdere werkervaring heeft Ismay een technische basis gelegd die ze nu verder wil uitbreiden. Om die reden gaat ze zich vooral richten op data-integraties. In haar vrije tijd blijft Ismay creatief bezig: ze maakt digitale kunst en houdt van schilderen.


Frederique-cirkelFréderique Woltering

Frederique is al van jongs af aan fanatiek sporter. Ze koos daarom voor de studie Fystiotherapie, maar al tijdens de studie kwam ze erachter dat ze liever in de IT wilde werken. Ze kreeg een bijbaantje bij een IT-bedrijf waar ze laptops klaar maakte voor grote bedrijven. Simpel werk, maar ze werd er toch enthousiast van.

“Tijdens mijn stages bij fysiotherapeuten zag ik dat veel administratie handmatig verliep. Dat kost veel tijd, die ten koste gaat van de patiënt. Toen dacht ik al: dit kan beter, geautomatiseerd met slimme software.”


Het werk als fysiotherapeut en als Digital Professional hebben bovendien een duidelijke parallel: het is belangrijk om goed te luisteren waar behoeften liggen, zodat je daarna op zoek kan naar een oplossing om mensen vooruit te helpen. Fréderique kijkt er dan ook naar uit om na haar inwerktraject aan de slag te gaan bij klanten om mensen te helpen bij digitaliseringsvraagstukken.

Picture1


Ondersteuning door Digital Professionals

Onze Digital Professionals zijn energiek, enthousiast en hoogopgeleid. Ze staan middenin de digitale samenleving en worden actief begeleid door onze senior consultants. Zo liften ze mee op hun jarenlange ervaring. De Digital Professionals ontwikkelen zich in een hoog tempo en hier laten we onze opdrachtgevers graag van meeprofiteren.

Digital Professionals kunnen volledig flexibel worden ingezet, om exact de gewenste ondersteuning te bieden. Dit kan zowel op projectbasis, als voor een vast aantal dagen per week.

Benieuwd op welke vlakken onze Digital Professionals kunnen ondersteunen? Download dan de infosheet, inclusief digitale menukaart.

Download infosheet