Willem Lammerts neemt rol product owner customer support over

Per 1 maart neemt Willem Lammerts de rol van product owner Customer Support over van Astine Minasian. Hij gaat dit combineren met zijn huidige functie als product owner SLA. Willem kent onze producten en klanten al goed: de afgelopen 8 jaar werkte hij als consultant en projectmanager bij onze zusterorganisatie Doclogic. 

Willem cirkel"Ik ben Willem Lammerts, 38 jaar en woonachtig in Wierden. Als product owner SLA ben ik verantwoordelijk voor informatie-beveiliging, IT en Customer Support. Met het overnemen van de taken van Astine zal ik nog directer het team van Customer Support gaan aansturen. De afgelopen 5 maanden heb ik al erg nauw met Astine en het team samengewerkt. Ook heb ik al veel klanten leren kennen.

Voor onze klanten betekent deze verandering dat ik per 1 maart het centrale aanspreekpunt ben voor alle zaken omtrent Customer Support. Mocht je me nog niet gesproken hebben en wel graag kennis willen maken, neem dan gerust contact met me op. Hopelijk tot snel!”

De procedure om vragen in te dienen over onze producten blijft uiteraard hetzelfde. Het team is bereikbaar op 088 33 26 707 en u kunt uw vragen insturen via joinsupport.decos.com.

Astine cirkel

Astine blijft werkzaam bij Decos

Gelukkig neemt Astine geen afscheid van Decos: "Begin 2021 ben ik gestart als product owner Customer Support. Hierin heb ik mijzelf afgelopen jaar enorm in ontwikkeld.

Binnen Decos heb ik ontdekt dat mijn interesse bij een andere rol binnen de organisatie ligt. Per 1 maart zal ik binnen de organisatie een andere rol op mij nemen, namelijk als Recruiter. Ik kijk er enorm naar uit om met de kennis die ik afgelopen jaar heb opgedaan, nog meer talent binnen Decos te werven."