Wij draaien op Wifi en koffie

‘To achieve great things, two things are needed; a plan, and not quite enough time’ een quote van Leonard Bernstein, maker van The West Side Story. Vervang die ‘plan’ door ‘Wifi en ‘not enough time’ met ‘coffee’ en je hebt de mentaliteit van een Decosser te pakken.

 

 

Op dit moment, ergens op onze wereldbol, zit er wel een Decosser te werken in een drukke bar boven een snelweg, op een afgelegen strandoord, bij onze klanten, of gewoon thuis op de bank met de kat op schoot. Vastgekluisterd zijn aan een kantoorpand is bij ons echt niet nodig. De wereld is buiten en niet binnen onder de kantoor-aircoblazers. Als je op deze manier werkt, is niets zo belangrijk als een goede Wifi-verbinding én goede koffie – want zonder koffie kom ik niet op gang.

 

Alleen het beste is goed genoeg

Die koffie komt niet zomaar bij ons op kantoor. We gaan zelf bij verschillende koffiebranders langs en maken vervolgens een selectie van koffies die naar onze smaak zijn. We bekijken de allernieuwste koffiemachines, proeven verschillende bonen, en bekijken het brandproces van dichtbij. Onlangs ben ik samen met mijn collega Pieter de Koning op onderzoek uitgegaan naar de beste koffie. Koffie is een belangrijk smeermiddel, we hebben daarom speciale langzame koffiemachines.

 

Verbinden met Wifi

Wij geloven erin dat techniek je ondersteunt in je werkzaamheden en niet dat de techniek leidend is in wat je doet. ‘People’ nemen bij ons ‘the lead’ met behulp van slimme oplossingen.  Volledig digitaal werken met behulp van Cloud-oplossingen, is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Daardoor kun je op elke gewenste plaats en ieder tijdstip werken, zoals wij doen met JOIN, ons eigen informatiemanagement oplossing.. Je kunt je zo voorstellen dat een goede Wifi-verbinding essentieel is om ons werk goed te kunnen uitvoeren met onze Cloud-oplossingen.

 

Verbinden met koffie

Even met elkaar sparren over de vervolgstappen van een project bij een klant, een daily stand-up, of vragen hoe die voetbaltraining was en of die ene film echt de moeite waard was om naar toe te gaan, hoort allemaal bij het samenwerken met collega’s. Maar hoe doe je dat als je veel op afstand van het hoofdkantoor werkt en het kopieerhok, waar bij andere bedrijven vaak het weekend wordt doorgenomen, niet bestaat omdat je papierloos werkt? Simpel: met goede koffie. Bij ons aan de Huygensstraat staat altijd een goede kop koffie klaar en voor die koffie komen veel collega’s toch langs kantoor. Wij zien ons kantoor dan ook vooral als ontmoetingsplek.

 

Kom proeven!

Wil je ook onze koffie proeven? Stap dan eens binnen bij de Huygensstraat 30 in Noordwijk. Mocht ik er niet zijn omdat ik op pad ben, dan laat onze robotreceptionst Pepper je met liefde een kopje koffie proeven!