Taken afhandelen waar je wilt

Met JOIN mobile maakt Decos het mogelijk om zaakgericht te werken waar en wanneer je maar wilt. In een proces waarbij we onze klanten intensief hebben betrokken, hebben wij de laatste maanden hard gewerkt aan een mobiele variant van JOIN Zaak & Document. Het resultaat is JOIN Mobile, een app die volledig aansluit bij deze tijd. Met een heldere, nieuwe en stijlvolle interface die je op weg helpt in het afhandelen van je zaken – waar en wanneer je wil.

 

Dienstverlening optimaliseren

“JOIN mobile sluit naadloos aan bij de wensen van onze gebruikers, én past volledig in het gewenste productportfolio van Decos,” licht David Bronsveld, Product Owner van JOIN, de keus voor de ontwikkeling van de app toe. “Wij willen onze klanten helpen hun dienstverlening naar haar inwoners te optimaliseren. De producten van Decos zijn slimme, digitale oplossingen die de brug tussen gebruiker en gemeente verkleint. JOIN Mobile past bij deze tijd en stelt de gebruiker in staat om flexibel, waar en wanneer zijn zaken af te handelen. Dat betekent kortere lijnen tussen inwoner en gemeente en een snellere afhandeling van een zaak, een ambitie die Decos met JOIN Mobile waarheid maakt.”

 

Samen met klanten ontwikkeld

“Voor het ontwikkelen van JOIN Mobile is Decos een volledig nieuwe weg in geslagen,” licht David het proces toe. “Een week lang zaten wij samen met medewerkers van de samenwerkingsorganisatie HLT (gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen) in een zolderkamer van het bestuurscentrum van Teylingen. Onder begeleiding van een sprintcoach en een UX designer keken wij die week kritisch naar de gewenste functies van de app. Waar we al snel consensus op vonden, was het ontwikkelen van een interface die helemaal past bij deze tijdsgeest. Binnen een week werd een test-variant van de app gemaakt, die grondig werd getest door gebruikers van JOIN. Dit gaf de nodige feedback hoe we de app echt moesten gaan bouwen en op functionaliteiten konden verbeteren.”

Nu, zeven maanden na de eerste testversie, is de app live. Behalve de ontwikkeling van de app is de laatste maanden vooral ook hard gewerkt om de verbinding tussen JOIN en JOIN Mobile te verbeteren, zodat er een naadloze ervaring ontstaat tussen desktop en mobiel. Met update 6.23 is JOIN Zaak & Document helemaal klaar om mobiel te worden.

Wil je ook gebruik maken van JOIN en JOIN Mobile, neem dan gerust contact op met je accountmanager! We helpen je er graag mee op weg.