Relatiedag: Samenwerking in de Leidse regio

Relatiedagen vinden wij belangrijk! Op deze manier horen wij de wensen van onze klanten en kunnen wij hen helpen om digitale ambities waar te maken. Daarnaast leren grote én kleine gemeenten van elkaar door met elkaar in gesprek te gaan. 

Na een uitgebreide lunch opende accountmanager Arjan de Ridder van Decos de relatiemiddag. Tseard Hoekstra van CIO Servicepunt 71, de IT-samenwerking binnen de Leidse regio, deelde zijn bevindingen met alle aanwezigen.

Alain van Hanegem is software architect bij Decos en Frans Dondorp business developer. Samen presenteerden zij de visie van Decos op Common Ground. Een update van de JOIN roadmap mag natuurlijk niet ontbreken aan deze presentatie.

Hoe digitaal is jouw gemeente?

Het is bijna 1 oktober en dat betekent dat de release update van het volgende kwartaal eraan komt. Tijdens het kennismaken stelde we de vraag: 'Hoe digitaal is jouw gemeente?'. Er wordt bij gemeenten nog altijd veel gebruik gemaakt van papier, terwijl de wens om met digitale middelen een open, directe en klantvriendelijke organisatie op te bouwen groter is dan ooit. Bekijk het antwoord in onderstaande video van verschillende gemeenten.

Wij willen de Leidse regio hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze JOIN Relatiedag! Ook bedanken wij de 20 gemeenten en werkorganisaties die aanwezig waren voor hun inspirerende klantverhalen. Tot de volgende relatiedag!

"Wij willen producten als JOIN als archief gaan gebruiken en dit doorvoeren. Als dit lukt zijn we over twee/drie jaar heel ver als regio!"
Rob de Jager, Projectmanager Leidse regio

 

 

 

 

New call-to-action