Even voorstellen: onze nieuwe product owner support

Begin dit jaar is onze nieuwe collega Astine Minasian begonnen, die de functie van Product Owner Customer Support over zal nemen van Saskia van Doodewaard. Ze stelt zichzelf graag aan je voor:

Astine cirkel„Mijn naam is Astine Minasian, 29 jaar, wonend in Leiden. Sinds januari ben ik werkzaam binnen Decos, wat me erg goed bevalt. Ik loop nu al een aantal weken mee met Saskia om haar rol als Product Owner Support over te nemen. Na mijn functie als projectcoördinator bij KPN is dit een mooie nieuwe uitdaging waar ik veel zin in heb om dit tot een succes te maken. De eerste kennismaking met Decos, de werkomgeving en het team, maken me al erg enthousiast. Tevens kijk ik graag uit naar een fijne samenwerking met onze klanten, waarin we elkaar beter leren kennen en waarin Decos een mooie rol van betekenis mag spelen in jullie organisatie.

Mocht je me nog niet gesproken hebben en wel graag kennis willen maken, plan dan gerust iets met me in. Hopelijk tot snel!

Astine is bereikbaar op a.minasian@decos.com.

Afscheid van Saskia

Astine gaat bij ons aan de slag, omdat collega Saskia ons per 12 februari gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs:

Saskia cirkel„Het is tijd om afscheid te nemen van de Decos collega's, partners en klanten. De afgelopen 13 jaar heb ik met veel plezier bij Decos gewerkt en heb ik verschillende rollen mogen vervullen. De laatste jaren als Product Owner van het customer support team. Nu is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij de Mondriaan Onderwijsgroep, waar ik aan de slag ga als proces coördinator bij het facilitair bedrijf.

De afgelopen 5 weken heb ik al mijn werkzaamheden overgedragen aan Astine en ik heb er alle vertrouwen in dat zij een hele succesvolle Product Owner Customer Support is.

Saskia is tot 12 februari bereikbaar op s.vandoodewaard@decos.com.