NotuBiz en JOIN gekoppeld!

Goed nieuws: de integratie tussen JOIN en de digitale vergaderapplicatie NotuBox van Notubiz is per direct beschikbaar. Dit betekent in de praktijk dat het handmatig uploaden van documenten uit JOIN naar Notubox verleden tijd is. Met de integratie heeft u altijd de laatste documenten paraat, en klaar voor iedere vergadering in Notubox.

Wat levert de koppeling op?

Van de ene centrale plek naar de andere centrale plek. Met de koppeling tussen de software van NotuBiz en JOIN kunnen allerlei organisaties met formele vergaderingen nu makkelijker hun (raads)vergaderingen voorbereiden, opstellen, uitvoeren en verslagleggen. Een proces dat nu soms nog uren (of zelfs dagen) tijd kost wordt met deze koppeling een simpele klus. Het resultaat: besparing van tijd, frustraties en de juiste mensen toegang geven tot de juiste documentatie. Dat wordt ook bevestigd door Gemeente Echt-Susteren, de eerste gemeente die succesvol gebruik maakt van deze koppeling.  

“Een simpele koppeling, veilig, makkelijk en snel te integreren” zegt Product Owner David Bronsveld. “Ik hoor soms dat een paar medewerkers dagenlang bezig zijn met het vinden van de juiste documentatie voor een vergadering. Met deze koppeling gaat dat allemaal met een paar klikken.” De koppeling is vanaf nu per direct beschikbaar. 

 

Meer info? 

Wil je meer weten over de koppeling. Download dan onze infosheet.