Interieur Decos kantoor

Welkom bij het meest papierloze bedrijf ter wereld. Op het Space Business Park in Noordwijk staat ons futoristische kantoor. Het oogt ook als een spaceschip dat is neergedaald op een maanlandschap. 

Fascinatie voor de ruimte, technologie en denken in mogelijkheden met oog op de toekomst komen hier samen. Dat oprichter Paul Veger groot Star Wars fan is, met de boodschap dat alles in dit universum met elkaar verbonden is, komt hier tot uiting.

Op onze parkeerplaats wordt ons volledig elektrische wagenpark geladen, terwijl we binnen een papierloze omgeving hebben omarmd. Overal zie je schuine wanden, want in een papierloos kantoor heb je geen kasten nodig. Door een volledig digitale workflow te hanteren, dragen we niet alleen bij aan het behoud van het milieu, maar bevorderen we ook de samenwerking.

Op weg naar een groenere toekomst

Wij geloven in de kracht van volledige duurzaamheid, zonder concessies. Daarom zetten we ons volledig in voor het bereiken van 100% duurzaamheid. Al 14 jaar draait ons kantoor volledig op groene elektriciteit, zonder enige afhankelijkheid van gas.

100% PAPIERLOOS

(ZELFS OP DE WC)

100% ELEKTRISCH WAGENPARK

 

AL 14 JAAR GASLOOS
 

 

Meteoriet

Kom langs en bewonder onze unieke meteoriet, het ultieme symbool van duurzaamheid

 

Afkomstig uit de ruimte heeft hij ontelbare jaren, zelfs millennia doorstaan voordat hij de aarde bereikte. Hij belichaamt de veerkracht en het uithoudingsvermogen van het universum en herinnert ons aan de cyclische aard van schepping en vernieuwing. Zijn verbondenheid met duurzaamheid stimuleert een gevoel van eenheid met de natuurlijke wereld en motiveert ons om bewuste keuzes te maken en onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties.

 

 

Op de langste dag van het jaar, wanneer het licht rechtstreeks op de meteoriet schijnt, vieren wij bij Decos de dag van de innovatie. We denken dan na over vernieuwing en de toekomst.

Onze oplossingen moedigen aan om te kiezen voor een papierloze toekomst


Door verschillende processen te digitaliseren, elimineren we de behoefte aan papier, verminderen we afval en bevorderen we milieubehoud.

De focus op digitalisering stelt ons in staat om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, terwijl we anderen in staat stellen hetzelfde te doen. Samen vormen we een groenere toekomst door technologie te omarmen en duurzaam werken te stimuleren.