Succesvolle gebruikersdag JOIN Klantcontact bij HLTsamen

We maken graag software die aansluit op de wensen van de gebruiker. Daarom organiseren we gebruikersdagen, waarop we onze klanten uitnodigen om samen over onze producten te praten.

Op dinsdag 3 december organiseerden we in samenwerking met HLTsamen de laatste gebruikersdag van 2019. Elf organisaties die gebruikmaken van JOIN Klantcontact kwamen samen om te praten over nieuwe functionaliteiten, dromen uit te wisselen en te speeddaten. Iedere deelnemer kreeg hierbij vier rondes de tijd om vijf minuten vragen over het gebruik van JOIN Klantcontact te stellen aan de ander.

Tijdens deze dag hebben we niet alleen over JOIN Klantcontact verteld en gebruikers met elkaar in gesprek laten gaan. We hebben zelf ook heel nuttige feedback ontvangen, waarmee we JOIN Klantcontact nog beter kunnen maken.

Onder de aanwezigen waren negen gemeenten, het Schadefonds Geweldmisdrijven en het Openbaar Ministerie. Wij kijken terug op een geslaagde dag, die begin volgend jaar herhaald zal worden. Vang een glimp van deze dag hieronder!