Fixi behandelarenbijeenkomst

Wij vinden het belangrijk om samen met de klanten te werken aan verbeteringen van onze software. Daarom heeft het Fixi team bij gemeente Brummen op 23 september de behandelarenbijeenkomst georganiseerd. Bij deze bijeenkomst kregen wij van deze doelgroep feedback over de Fixi website en app. Wij willen alle gemeenten die aanwezig zijn geweest bedanken voor hun waardevolle feedback!

Tijdens een gezellige lunch begon de product owner van Fixi, Sander van der Klugt, met een interactieve demo van de Fixi app. Tijdens deze demo werd er in gegaan op de functies voor behandelaren en kon iedereen feedback geven over de app. Na de lunch werd er een presentatie gegeven over de plannen voor het aankomende kwartaal.

De middag werd afgesloten met het bespreken van alle wensen. Door middel van drie vragen konden de behandelaren met post-its de wensen op een whiteboard plakken. Nadat iedereen zijn post-its had ingeleverd, was het tijd om te stemmen!

Door middel van dot-voting kon iedereen stemmen op de wensen en zagen wij wat de belangrijkste wensen waren. De wensen worden meegenomen in de plannen van de komende periode. Op deze manier bepalen wij samen met de klant de prioriteiten, want samen maken we de Fixi website en app steeds beter!

 

IMG_5535

 

Fixi klantcase gemeente Oegstgeest